2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат

...
2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за 2020- Скорпион: Любов, пари, кариера, здраве

2020 година ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да слагат ново начало, както в персоналния си живот, по този начин и във финансов аспект.

Скорпионът (роден сред 24 октомври и 22 ноември) е воден знак и се ръководи от Марс и Плутон. Според вашия хороскоп, 2020 година е година за огромен напредък, Скорпиони, и огромна част от това, което ще пожънете, като триумфи, идва от напъните, положени в предишното.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Скорпион за 2020 година, за другите декани:

1-ви декан:  в случай че вашият рожден ден е сред 24 октомври и 2 ноември. В началото на 2020 година най-силните промени, засягащи вашето бъдеще, ще бъдат свързани с вашата кариера. Очаквайте някои на пръв взор неочаквани промени. 

2-ри декан:  в случай че вашият рожден ден е сред 3 ноември и 12 ноември, хороскопът на Скорпион за 2020 година предсказва, че ще получите обучение и житейски опит, които ще подобрят бъдещето ви. През тази година може да има пътешестване, изменящо живота ви, и нова степен на обучение, което ще ви научи на доста неща. Ще имате опцията да изследвате вашата нематериалност и да подтикнете нейния напредък, възприемайки нови хрумвания и вярвания.

3-ти декан:  в случай че вашият рожден ден е сред 13 и 22 ноември, партньорствата и взаимоотношенията от всевъзможен тип довеждат както до непоклатимост, по този начин и до проблеми.  Прилагането на вашата вътрешма мощ към вашите дейности дава обещание ползотворна и извънредно мощна година.

Влияние на планетите върху Скорпион през 2020 година:

Плутон ще има особено въздействие върху Скорпион, което ще продължи до 2024 година. Това е дълго време, тъй че би трябвало да се възползвате от преимуществата. Плутон обаче ще има и отрицателно влияние- негативни мисли, тревога или уплахи, напрежение, податливост към манипулиране на други хора. 

Ако предходната година  Юпитер  е прекосявал през вашия знак, а вие сте били упорити и сте почнали нов план, или сте взели решения, които към момента не са посочили никакви резултати, в този момент е моментът за триумф. В идващите 13 месеца Юпитер минава в региона на финансовите запаси, получени от работа, самочувствие и неща, които ви карат да се чувствате в сигурност, тъй че ще имате опция да стимулирате тези области.

Вашите качества и гении ще се усилят, ще работите по-ефективно, ще бъдете възнаградени, а оттова идват и нови благоприятни условия. Не бързайте да консумирате плодовете на вашия труд, не харчете повече от нормално. 

Ретроградната  Венера  носи желанието да се откъсне от всичко. 

 

Вижте повече на: Jenite.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР